Bemutatkozás


Sziasztok!

Ha egy mondatot kellene mondanom, akkor azért vagyok, hogy kiszínezzem az esküvőtöket.
A színeket természetesen ti választjátok meg, hisz olyanná alakítjuk, amilyenné megálmodtátok.

Mert SZERETEM!

  • a jó hangulat nálam nem kérdés, szeretem a humort, bár nem ismerem  🙂
  • szeretem, ha pont akkor vagyok ott, ahol vagyok 🙂 – így a pontosság nálam alap
  • szeretem az alkalomhoz illő, elegáns megjelenést, de nem vagyok cilinderes pingvin, se répanyakkendős Paprika Jancsi
  • az egyik szakmám a kommunikáció, ezért szeretem a hosszú, végeláthatatlan, világmegváltó szónoklatokat, ha épp nem kell meghallgatnom őket 🙂

Picit komolyabbra fordítva a szót, a Ceremóniamester hivatásba azért kezdtem bele, mert eddigi munkáim összessége mindaz, amit ez a szép mesterség megkövetel.

Nyolc éven át dolgoztam rádiós műsorvezető-szerkesztőként, valamint számtalan eseménynek, rendezvénynek voltam fellépője, műsorvezetője, házigazdája. Ezen alkalmakon megtanultam, hogyan kell kommunikálni az emberekkel, hogyan kell egy programot levezetni, a váratlan helyzetekre hogy kell reagálni. Ez folyamatos figyelmet és jelenlétet igényel, úgymond „együtt kell élni” az eseményekkel.

Gyermekkorom óta szerepelek színpadon, határon innen és túl, folyamatosan gyakorlom az amatőr színészmesterséget is, mely gyakorlatot adott a nagyszámú közönség előtti közreműködéshez. Sok éves rendezvényszervezői tapasztalatommal pedig mindez kiegészül, hogy ötletekkel, tanácsokkal segítsek az esküvőre készülő pároknak. A Ceremóniamester feladata ugyanis nem csupán az, hogy egy-egy programot felkonferáljon. Egész nap nyomon követi az eseményeket, levezényli a programokat, a váratlan helyzetekre higgadtan reagál.

Ezt természetesen megelőzi a pár igényeinek felmérése, egyeztetés az elképzelésekről és a forgatókönyv összeállítása a kérések alapján. Egy ilyen komplex szolgáltatást tudok nektek ajánlani, maximális odafigyeléssel és gondossággal. Mindezt nyugodt, oldott hangulattal teszem, mert szeretek emberekkel foglalkozni és az a célom, hogy a párok egy emlékezetes napot élhessenek meg egymással és meghívott vendégeikkel.

Ha elnyerte tetszésetek ez a rövid bemutatkozás, akkor szívesen találkozom veletek, hogy személyesen is tudjunk beszélgetni az elképzelésekről.