Vélemények


Szia Gergő!

Amikor elkezdtük szervezni az esküvőnket, annyit biztosan tudtunk, hogy őszinte, laza, meghitt napra vágyunk a hozzánk legközelebb állókkal. A mi érzésünk és a vendégeink visszajelzése alapján ez teljes mértékben sikerült, amit nagyban Gergőnek köszönhetünk. Együtt terveztünk mindent, de mégis spontán tudott maradni a nap, Gergő végig figyelt minket és a vendégeinket is, belesimulva az estébe irányított mindent. Ezúton is köszönjük ezt a fantasztikus napot!

Reni és Tamás

 

Kedves Gergő!

Röviden: mint egy jó barát, aki nélkül elképzelhetetlen az esküvőnk!

Nélküled nem lett volna olyan mesés ez a nap. Köszönjük, hogy minden terhet levettél a vállunkról, így lehetővé téve azt, hogy csak magunkkal foglalkozzunk a nagy napon. Külön köszönöm, hogy akárhányszor is hagytam el a csokrom, Te mindig tudtad, hogy hol van. 😊 Hihetetlenül professzionális voltál, se kevés, se sok. Te már azt is rég tudtad, hogy a torta megérkezett, mire nekünk egyáltalán eszünkbe jutott a kérdés. 😊Ha valaki méltó a „prémium kategóriás ceremóniamester” megnevezésre, akkor az Te vagy. Bátran ajánlunk mindenkinek, aki még csak most keresi a számára megfelelő személyt az esküvője levezénylésére. A vendégeink egységes visszajelzése és a saját tapasztalatunk alapján is ki jelenthető, hogy a legjobb döntést hoztuk, amikor téged választottunk. 🙂  További sok sikert kívánunk ebben a szép szakmában Neked!

Csilla és Zoli

 

Kedves Gergő!

Minden várakozásunkat felülmúlta a Nagy Nap és ezt Neked is köszönhetjük! Nagyon profi volt az egész estének a levezetése, szuperül láttad, hogy mire van szüksége a násznépnek, és fantasztikus volt, hogy minden vendég aktívan részt vett az este programjaiban. Ez persze teljességgel a Te érdemed, mint ahogy az is, hogy a pontos forgatókönyvnek és a jelenlétednek köszönhetően egy percig sem kellett aggodalmaskodnunk, így ki tudtuk élvezni az esküvő és a lagzi minden pillanatát. Ha most kezdenénk el szervezni az esküvőnket, akkor is biztosan Téged választanánk Ceremóniamesterünknek! Köszönünk mindent és a legjobbakat kívánjuk Neked!

Betti és Laci

 

Kedves Gergő!

Köszönjük a munkádat. Nem bántuk meg, hogy Téged választottunk, hiszen Nélküled közel nem lett volna ilyen profin és sokoldalúan megtervezve és kivitelezve az esküvő. A vendégektől kivétel nélkül pozitív visszajelzéseket kaptunk. Érződik a sok év tapasztalata és az ötletek végtelen tárháza, amivel tudsz szolgálni. Nagyszerűen tudtad a személyiségünkhöz formálni a programot és a játékokat egyaránt. 🙂 Bármilyen kérdéssel fordulhattunk hozzád mind az előkészületek, mind pedig a Nagy Nap során.

Zsófi és Levi

 

Kedves Gergő!

Fantasztikus volt ez a nap, még mindig teljesen a hatása alatt vagyunk! Tegnap még pityeregtünk is, hogy annyira gyorsan eltelt. Tényleg egy pillanat volt az egész. A meglepetések meg egyenesen fantasztikusak voltak, szívem szerint újra és újra élnénk az egészet! 🙂 Nekünk vannak a legjobb barátaink és családunk! Szeretnénk megköszönni Neked a profi munkádat! Nagyon jól levezettél mindent, nem győzünk Neked elég hálásak lenni! Nagyon köszönjük a rengeteg segítséget, Nélküled nem lett volna az igazi!! 🙂 Reméljük lesz még alkalmunk valamikor együtt bulizni egy jót! 🙂 Még egyszer nagyon köszönjük!

Merci és Balázs 

 

Kedves Gergő!

Szeretnénk megköszönni Neked a rengeteg segítséget és profi munkát! Nélküled nem lett volna ilyen fergeteges a buli, ennyire jó a hangulat. Köszönöm még egyszer, hogy orvosoltad azonnal a leszakadt uszály-problémát is 🙂 Nagyon jók voltak a játékok, a tanácsok, kellemes, oldott hangulatúak az esküvőt megelőző találkozók, hálásak vagyunk Neked a Nagy Napunk levezényléséért. 🙂 Köszönjük szépen, hogy mindent kézben tartottál, így voltunk igazán nyugodtak, hogy itt voltál az esküvőt megelőző hónapokban és tegnap is velünk! Még egyszer köszönünk mindent, nagyon örülünk, hogy megismerhettünk Téged! 🙂

Kata és Vitéz

 

Az első találkozás alkalmával biztosak voltunk benne, hogy Gergőt szeretnénk ceremóniamesterünknek az esküvőnkön. Hiteles, megbízható, nagyon korrekt szakember. A megbeszéléseink szuper hangulatban teltek, mindig felkészülten érkezett és a COVID kihívások ellenére is sikerült ünnepi hangulatba hoznia minket. Az esküvőnk napján a legnyugodtabbak voltunk, mert Gergő mindent tökéletesen kézben tartott, nekünk izgalomra nem hagyott alkalmat. A násznéppel nagyon jól bánt, szuperül irányította a folyamatokat és nagyszerű hangulatot teremtett. Maximálisan meg vagyunk elégedve Gergő munkájával, ilyen kifinomult és szimpatikus ceremóniamesterrel még nem találkoztunk. Hálásak vagyunk, neki, hogy hozzájárult a tökéletes nagy napunkhoz.

Réka és Marci

 

Szia Gergő!

Sok visszajelzést kértünk és kaptunk a vendégektől, meg talán a sajátunkat is jobban meg tudjuk fogalmazni. Többen egyébként külön kiemelték, hogy milyen jó voltál. Nagyon tetszett nekik, hogy mindig tudták mit kell csinálni, nem volt tanácstalan toporgás. Terelgetted őket, ahogy terelgetted az esküvőt is a menetrend szerint. Buborékfújó kiosztás (anyósom azt hitte koronavírus teszt… :D), névsor a fotózáshoz, játékok lebonyolítása. Nagyon profin csináltad és a váratlan helyzeteket is tök jól tudtad kezelni. Jó volt az időzítés, tök jól ráéreztél, hogy mikor kell tovább menni vagy még kicsit pihentetni. Fantasztikus volt, hogy nem kellett semmit szájba rágni vagy túlbeszélni. Lényegében két beszélgetés után sikerült tisztázni mindent és ez lenyűgöző, tekintve, hogy milyen jól sikerült az esküvő. (Számunkra ez azért meglepő, mert mind a ketten multinál dolgozunk, és ott, ha valami nincs iszonyatosan szájba rágva, minden kiskapu becsukva, akkor sajnos nem az lesz, amit elképzeltünk…) Két kollégám ajánlott Téged és mi is tovább fogunk ajánlani. Ha lenne megint esküvőnk, akkor is Téged kérnénk fel “karmesternek”. További sikeres ceremónia-mesterkedést és minden jót!

Dóra és Kenyér

 

Kedves Gergő!

Köszönjük neked, hogy velünk ünnepeltél 🙂 Nagyon köszönjük, hogy a nagy napunkon és az előtte lévő napokban rád támaszkodhattunk. Jó volt, hogy aznap már le tudtunk engedni és nem kellett aggódnunk semmin. Bármilyen probléma merült fel, te csak annyit mondtál „Ne is törődj vele, megoldom/intézem”. Külön köszönet, hogy a szolgáltatókat nagyon jól egyben tartottad. A buli végére már olyan volt, mintha ezer éve barátok lennétek és együtt mulatnátok át az estét. A vendégeink visszajelzései alapján kedves, türelmes, segítőkész, illedelmes és lényegre törő voltál. Szerettünk, hogy ezt a napot úgy irányítottad, hogy ne csak mi érezzük, hogy fontosak vagyunk, de a vendégeink is. Szép napot!

Barbi és Márk

 

Szia Gergő!

Nagyon szépen köszönünk mindent, fantasztikus voltál Te is és az egész nap, ahogy megoldottad és levezényelted! Az egész este zökkenőmentesen zajlott. Nem idegeskedtünk egy percig sem, csak annyi dolgunk volt, hogy jól érezzük magunkat. Ha újra kellene, akkor is Téged választanánk. Csak ajánlani tudunk mindenkinek!!!

Niki és Tomi

 

Szia Gergő!

Mi is nagyon szépen köszönjük a munkádat, nagyon jól sikerült az esküvő, imádtuk és élveztük minden percét, jobban nem is sikerülhetett volna, minden úgy volt ahogy szerettük volna, sőt talán az elvárásokhoz képest még jobban is sikerült. Sokan jeleztek vissza, hogy nem voltak még ilyen jó esküvőn. És mindenki mondta mennyire profi voltál. Mi is maximálisan elégedettek vagyunk a munkáddal és tényleg nagyon köszönjük! Nagyon boldogok vagyunk és ennél tökéletesebb esküvőt nem kívánhattunk volna.

Szibilla és Csaba 

 

Kedves Gergő!

Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat az esküvőnkön és minden vendégtől csak pozitív visszajelzést kaptunk, ami egy külön öröm számunkra és ezt neked is köszönhetjük. Külön köszönjük az este folyamán felmerült “probléma” mentést, ami egy nagyon jó kis játékkal lett megoldva 🙂 Az egész szervezés során nagyon sok ötletet adtál, a nagy napon pedig sok minden terhet levettél a vállunkról és oldottad a hangulatot, figyelmes voltál velünk, mindig mindenben segítettél, hogy a lehető legjobban alakuljon. Nagy öröm volt megismerni téged és örülünk, hogy téged választottunk. Szívből ajánlunk téged bárkinek a jövőben az esküvőjükre!

Viki és Attila

 

Kedves Gergő!

El se tudjuk mondani, mennyire örülünk, hogy a tegnapi nap a mi Napunk lehetett. Nélküled és a többi szolgáltató nélkül, nem tudtuk volna az esküvőt így összehozni. Mi és a szüleink is nagyon elégedettek voltak a koordinálással. Nekünk nem kellett foglalkozni semmivel, elég volt sodródni az árral. És ez az, ami igazán megfizethetetlen. Hiszen több hónap szervezés után, végre volt egy olyan nap, amikor csak magunkkal törődhettünk. Megélhettük az összes olyan pillanatot, amiről korábban álmodoztunk. Talán még többet is. 🙂 Köszönjük, hogy őszintén és jó kedvvel végig mellettünk álltál és segítettél. Nagyon jól sikerültek a dolgok, a játékok is, jók voltak az időzítések, és szerintem az egész menetrend nagyon jól sikerült. Az idősebb “vőfély” párti férfi rokonok, és a tanúm is nagyon meg volt elégedve a “ceremónia szervezővel”.  Jó volt, ahogy DJ Csikivel közösen összedolgoztatok. Tényleg nagyon örülünk, hogy jól érezhettünk magunkat, és ez a Te érdemed is. Illetve köszönjük a rugalmasságot az átszervezések miatt, és hogy számíthattunk rád. Köszönettel:

Gabi és Zoli

 

Kedves Gergő! Szia! 🙂

Nagyon boldogok voltunk/vagyunk, mert tökéletes esküvőnk volt! Az idő, a helyszín és a csapat is minden elképzelésünknek eleget tett. A dicséret nagy része téged illet, mert hatalmas terhet vettél le a vállunkról és minden flottul ment. Könnyű veled jól kijönni és együtt működni. Amikor kérdezték milyen a ceremóniamester, csak annyit mondtunk: kedves, vidám természetű és mindent IS kézben tart! 🙂 Nagyon köszönjük a munkádat és hogy velünk ünnepeltél. Legszívesebben minden héten összeházasodnánk annyira csodálatos volt…és természetesen akkor is csak téged kérnénk föl CM-nek! Szeretettel:

Virág és Zsolti

 

Kedves Gergő!

Mi köszönjük a profi levezénylését az esküvőnknek. Minden tökéletesen alakult, s a mi nagy napunk életünk biztosan egyik legcsodálatosabb napjai közé írta be magát. Már most a vendégeink nagy része az esküvő élményeinek megbeszélése során külön megemlíti azt a személyt, aki az egész eseményt összefogta, egybetette, s levezényelte. Mi pedig tudjuk, hogy ennél több van a háttérben a meg-, és átszervezés kritikus, mégis szórakoztatóan kellemes többletmunkájával. Többen dicsérték a játékokat, s külön kiemelték a kommunikációt. Mi személy szerint annyit láttunk, hogy a motorok pörögnek, a kisebb gigszerek megoldódnak. Nem is szóltunk, de te már intézted a megfelelő dolgot. Hálásak vagyunk az összes segítségért, s jó tanácsért, amit Tőled kaptunk. Örülünk, hogy megismerhettünk, s az esküvőnket a megfelelő kezekbe helyeztük. Köszönjük szépen! 🙂 További sok örömteljes szervezést, s jó hangulatot kívánunk a leendő események során!

Tibi és Ági

 

Kedves Gergő!

Szerintünk nagyon jól sikerült az esküvő, profi szolgáltató csapatot választottunk az eseményhez, és bizony ebben neked oroszlánrészed volt. Minden flottul ment, levettél minden terhet a vállunkról, és nem kellett semmin sem idegeskednünk. Le voltam nyűgözve, hogy egyeztettél előre mindenkivel, és a helyszínen összefogtál mindent és koordináltál mindenkit. A vendégeinknek is nagyon bejött, hogy van, aki vezeti őket és kézben tartja az eseményeket. Álmaimban sem gondoltam volna, hogy ilyen nyugodt esküvőnk lesz, köszönünk mindent. Ha újra kellene kezdenünk a szervezést, akkor is újra téged választanák!

Réka és Béla

 

Teljes szívből ajánljuk Gergőt minden olyan párnak, akik szeretnének nyugodtak lenni a Nagy Napon. A hosszú évek alatt szerzett tapasztalata rutinossá tette az est folyamatainak a szervezésében és kézben tartásában. Minden egyes részletet tudott, és úgy intézte, hogy minden rendben menjen. Kapcsolatot tart a szolgáltatókkal, abszolút bizalmasan kezeli a meglepetéseket, hogy az adott pillanatban ütős legyen és mindezt egy kellemes, barátságos és legfőképp megnyugtató kisugárzásával teszi, ami a felfokozott érzelmi állapotban lévő résztvevőknek nagy felüdülés. Nem harsány, nem ripacs, de nem is láthatatlan és szürke. Pont annyira szerepel az este folyamán amennyire szükség van, és ezt nem csak mi, de még a családtagok is megdicsérték! Egy szóval, ha szeretnéd profi ceremóniamesterrel ünnepelni az esküvőtöket, akkor nála jobb választást nem találtok! Hatalmas köszönet!

Dóri és Jani

 

Kedves Gergő!

Szeretnénk még egyszer megköszönni a napot Neked! Profin vezetted le az estét, ugyanakkor baráti légkört is teremtettél, olyan volt, mintha egy régi ismerősünk lettél volna 🙂 Szuperen reagáltál a változásokra is, hatalmas könnyebbség volt, hogy nekünk csak annyi volt a dolgunk, hogy hátradőltünk és élveztük az ünneplést! A továbbiakban kívánunk Neked még sok-sok örömet ehhez a színvonalas munkához és reméljük, azért a munka mellett te is élvezted az estét! Köszönünk mindent!

Saci és Ati

 

Kedves Gergő!

Köszönjük a kedved szavakat. Hálásak vagyunk, hogy az egész nap folyamán, olyan profin kézben tartottad a dolgokat és minden terhet levettél a vállunkról, amit csak lehetett! Gondolkodás nélkül ismét Téged kérnénk fel és másoknak is Téged ajánlunk! Nagyon sokat tettél hozzá a nagy napunkhoz és természetesen a hosszas készülődés alatt is mindig segítettél! Nem csak, mint ceremóniamester, de mint ember és mint remélhetőleg mondhatom, jó barát is ott álltál mellettünk! Nagyon szépen köszönjük Neked, hogy végig velünk voltál és segítettél mindenben!

Orsi és Máté

 

Kedves Gergő!

Nagyon örülünk, hogy Téged kérhettünk fel életünk egyik legfontosabb eseményére, az esküvőnkre. Már az első találkozásunkkor is  pontosan  tudtuk, éreztük, Te vagy Nekünk az “igazi”. Más ceremóniamester szóba sem  jöhetett volna nálunk! Hálásak vagyunk egyrészt  azért, hogy megismerhettünk, mint embert,  másrészt hogy a nagy napunkat a lehető legnagyobb figyelemmel, precizitással és jó hangulattal vezényelted le. Segítettel nekünk abban, hogy a nagy napon egymásra, vendégeinkre tudjunk figyelni, anélkül, hogy bármin is aggódnunk kellene. A Te személyed adta nekünk aznap a legnagyobb biztonságot. Nem győzünk elég hálásnak lenni  Neked ezért. Én külön köszönöm, hogy a szertartás előtti pillanatokban feljöttél a készülődő szobánkba, hogy megkérdezd minden rendben van-e, mit tudsz meg segíteni, sokat jelentett, köszönöm szépen! Végig a maximumot hoztad, a munkádban hiba nem volt! A vendégeink azóta is emlegetnek, fantasztikus voltál. Mindent még egyszer hálásan köszönünk és örülünk, hogy megismerhettünk Téged.

Adri és Gyuri

 

Szia Gergő!

Elképesztően jó nap volt. Tele vagyunk élményekkel, igazán szép emlékeket szereztünk. Legmerészebb álmunkban sem gondoltuk, hogy ennyire jól sikerül minden. De tényleg minden! Ezer pont van egy esküvőn, ahol el lehet csúszni és nekünk valamilyen isteni csoda folytán egy sem jött közbe. És ebben óriási szereped volt! Nem tudjuk elégszer megköszönni, hogy ott voltál velünk és minden banánhéjat eltüntettél az útból. 🙂 Elképesztően professzionális voltál, csak ámultunk és bámultunk, hogy minden gondolatunkat kitalálod és úgy alakítod az estét, ahogy mi tennénk, ha éppen nem a saját esküvőnk főszereplői lennénk. Nagyon hálásak vagyunk, hogy meg tudtuk élni a pillanatot annak köszönhetően, hogy Te intéztél minden intéznivalót és kezelted a problémákat helyettünk. Egy gondolattal zárom a sorokat; Mi Bencével még egy esküvőn sem láttunk igazán jó ceremóniamestert, végül a saját esküvőnkön sikerült látnunk egy profit:) Nagyon köszönünk mindent.

Bence és Eszter

 

Kedves Gergő!

Nagyon örülünk, hogy Téged választottunk ceremóniamesterünknek. Már az előkészületek alatt nagyon szimpatikus volt, hogy többször időt szakítottál a találkozásokra, alkalmazkodtál az időbeosztásunkhoz, és profi módon előkészültél az esküvőre. Nagyon megnyugtató volt, hogy a Nagy napon is mindig ott voltál, ahol kellett, jól összefogtad az eseményt és rugalmasan kezelted a csúszásokat is 🙂 Voltak meglepő és váratlan helyzetek, amikor hirtelen kellett reagálni, de mindent megtettél, hogy mi nem érezzünk ebből többet, mint amennyit kell. Jól esett, hogy van valaki, aki megkérdezi, hogy hogyan érezzük magunkat, válaszol a kérdéseinkre és minden problémát könnyedén megold! Köszönjük, hogy velünk voltál, és nagyon sok sikeres esküvőt kívánunk még Neked ezután is!

Ditta és Norbi

 

Szia Gergő!

Hálásak vagyunk a sorsnak, hogy rád találtunk! Úgy érzem, minden tökéletes volt és ebben neked is óriási szereped volt, amit nem fogunk tudni elégszer meghálálni. Már az első találkozáskor éreztük, hogy jó embert kértünk fel ceremóniamesterünknek!  Megnyugtató volt, hogy mindenkivel egyeztettél és nem kívülállóként vettél részt a nagy napon, hanem úgy éreztük mintha ezer éve ismernénk egymást és jó volt látni, hogy te is jól érezted magad a vendégek körében. A vendégsereg és persze mi is abszolút meg voltunk elégedve a munkáddal és a mai napig folyamatosan kérdezgetik, hogy hol sikerült egy ilyen fantasztikus ceremóniamesterre rátalálnunk! Azt kívánjuk neked, hogy a jövőben még jó sok pár megtapasztalhassa, a profizmusodat! Reméljük még találkozunk veled! Még egyszer köszönünk neked mindent!

Lori és Gábor

 

Szia Gergő!

Szuper volt Veled szervezni az esküvőnket, nagyon sokat segítettél, a hozzáállásod, profizmusod és rugalmasságod nélkül biztosan nem tudtuk volna ennyire elengedni magunkat és megélni a Nagy Napunkat. Biztonságérzetet adott, hogy van még rajtunk kívül egy ember, aki tud mindent és akire rábízhatjuk magunkat. Gördülékenyen is ment minden. Mivel már több esküvőn is voltunk, ahol Te voltál a ceremóniamester és nagyon szimpatikus volt a stílusod, tudtam, hogy nem akarok mást a sajátomra se. És nagyon jól tettem! Köszönünk mindent 🙂

Bia és Gábor

 

Szia Gergő!

Mi is nagyon köszönjük. Nagyon sok embertől kaptuk visszajelzést milyen profi volt minden. Ez nagy részt neked is köszönhető, a program és a szervezésed nagyon sokat segített nekünk az elejétől. Jó volt, hogy onnantól, hogy elkezdődött az esküvőnk nem kellett aggódnunk semmiért, mert tudtuk, jó kezekben vagyunk. Ha nem lettél volna, valószínűleg az első percekben kialakult volna a káosz 🙂

Titti es Andris

 

Kedves Gergő!

Az esküvői készületeknél a legjobb döntést hoztuk meg, amikor Téged választottunk. A násznép visszajelzései között majdnem minden alkalommal szerepelt, milyen szuper ceremóniamesterünk volt! Nem csak az előzetes közös munka volt rugalmas és könnyed, de az esküvőn is minden jól alakult! Szuper előadásmód, odafigyeltél a részletekre és a legjobb módon oldottad meg a nehézségeket! Még egyszer nagyon köszönünk mindent és további sok sikert kívánunk pályád során 🙂

Ildi és Máté

Kedves Gergő!

Először is még egyszer nagyon köszönjük a nagy napunkon a segítségedet, őszintén gondoljuk, hogy nélküled nem állt volna össze ilyen szuperül ez a nap! 🙂

Szüleim is külön kiemelték, hogy mennyire egyben tudtad tartani a társaságot, illetve a hangulatot is megalapoztad már az elején, ahogy készülődtünk a vacsihoz. Annak is nagyon örülünk, hogy végig pontosan érezted, hogy ne legyen semmi túltolva, de mégis jelen voltál mindig, és mindenről értesítettél minket, illetve egyeztettél velünk. Még egyszer nagyon köszönünk mindent! :))

Ildi és Tomi

 

Kedves Gergő!

Nagyon boldogok vagyunk, hogy Téged választottunk ceremóniamesternek. Már az első találkozásunkkor tudtuk, hogy minden rendben lesz. Végig kézben tartottad a dolgokat, de nemcsak az esküvőnket vezényelted le profi módon, hanem az előkészületekben is nagyon sokat segítettél nekünk, olyan dolgokra is figyeltél, ami nekünk eszünkbe sem jutott volna, hogy fontos lehet. A profizmus mellett azonban a legfontosabb, amit kiemelnénk, hogy mennyire emberi voltál, a kedvességed és a közvetlenséged. A vendégeink imádtak Téged, sokan azt mondták, olyan mintha egy régi barátunk lennél. Köszönjük, hogy részese voltál a nagy napunknak! Mindenkinek jó szívvel fogunk ajánlani! További sok sikert a munkádhoz!

Judit és Bence

 

Szia Gergő!

Nagyon nagyon szépen köszönünk mindent! Nem tudom nélküled, hogy boldogultunk volna. A vendégek egyöntetűen, maguktól mondták, hogy milyen jó a humorod, milyen jól koordináltad az eseményeket, hogy szuperül lebonyolítottad az esküvőt. Bennem is nagyon oldottad a feszkót a nyugalmaddal, ezt nagyon köszönöm. Köszönünk Mindent!

Zsófi és Gábor

 

Szia Gergő!

Fantasztikusan éreztük magunkat a nagy napunkon és ez sokban a te profizmusodnak volt köszönhető. Aznap semmi idegeskedés nem volt a részünkről, mert te mindent kézben tartottál. Már az első találkozásunknál rá éreztél, hogy Mi mit várunk el az esküvőnktől. A legelejétől segítettél és csiszoltad a menetrendet ott ahol kellett. Nem is kívánhattunk volna Nálad jobb ceremóniamestert, ezt mondhatjuk az egész násznép nevében is. Mindenkivel kedves voltál és figyelmes.  Nagyszerű hangulatot teremtettél. Köszönünk mindent!

Andi és Attila

 

Gergő egy igazi áldás volt nekünk, főleg az esküvő napján éreztük, hogy ha ő nem lett volna ott, akkor nem tudtuk volna így levezényelni a napot. Az interneten találtunk rá, a férjemnek egyedül ő volt szimpatikus az összes CM közül, akit mutattam neki. Már az első találkozásnál megvolt a szimpátia, az előkészületekben is rengeteget segített, mindig készséggel állt rendelkezésünkre, az e-mailekre egyből válaszolt, remekül tudtuk tartani a kapcsolatot. Az esküvőnk napján minden felmerülő problémát egyből kezelt, már azelőtt megoldotta, hogy nekünk feltűnt volna. Amikor apadt a táncos kedv, rögtön reagált egy játékkal és feldobta a hangulatot. Rokonaink, barátaink közül többen kérdezték, hogy Gergő is a barátunk-e, honnan az ismeretség, hiszen teljesen beilleszkedett a társaságba, velünk pedig folyamatosan tartotta a kapcsolatot, mondta mit mikor kellene csinálni, természetesen a mi véleményünket is mindig kikérte. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, aki fiatalos, lendületes, felszabadult hangulatot szeretne a nagy napján!

Anett és Raszti

 

Kedves Gergő!

Rendkívül szerencsések vagyunk, hogy ilyen szuper ceremóniamesterünk volt. Az hogy az esküvőnk ennyire jól sikerült, nagyon nagy százalékban köszönhető Neked. Tökéletesen átláttad és átfogtad a napot, fűszerezted játékossággal és humorral. Az utolsó pillanatig elképzelni sem tudtuk, hogy mi lesz a nap menete. Amikor már benne voltunk, úgy éreztük, mintha vízen siklanánk. Minden könnyű volt, légies és felejthetetlen. Olyan jó volt, hogy mar a polgári szertartás előtt lelkesen biztattál bennünket, kicsit meg voltunk szeppenve. Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk a buli után. Nem győzünk hálálkodni neked! Tetszettek a játékok, majdnem mindenkit megmozgattak. Különleges volt ez az este. Külön köszönjük, hogy elhárítottad a tortával kapcsolatos „problémát”. Ha valamelyik ismerősünk esetleg ceremóniamestert keresne, már tudjuk, hogy kit fogunk ajánlani.

Bea és Amand

 

Kedves Gergő!

Egyszerűen hihetetlen, hogy ez az egész velünk történt. Tamás már a beszédében is utalt rá, hogy egy évvel ezelőtt el sem tudtuk képzelni, hogy hogyan lesz nekünk esküvőnk, mennyi mindent kell szervezni, intézni, kitalálni.

Azt hiszem említettük is, hogy még soha nem láttunk előtte “működő” ceremóniamestert, szóval ebben a témában elég tapasztalatlanok voltunk. Emlékszem, az első találkozónk után, abban állapodtunk meg, hogy átgondoljuk a megbeszélteket, aztán ha ez így megfelelő, akkor aláírjuk a szerződést. De mi már ott tudtuk, hogy megtaláltuk a ceremóniamesterünket, és nincs mit átgondolni. 🙂 A lelkesedésed, a kedvességed és a profizmusod azonnal meggyőzött minket. Nagyon köszönjük azt a rengeteg segítséget, tanácsot és türelmet, amit tőled kaptunk az elmúlt hónapokban.

Köszönjük, hogy velünk voltál a nagy napunkon, és levetted a szervezéssel kapcsolatos terhet a vállunkról. Időnként eszünkbe jutott egy-egy dolog szombaton (pl.: megérkezett-e a torta), aztán megkérdeztünk téged, és kiderült, hogy Te már két lépéssel előttünk jársz, és mindent előre ellenőriztél. Nagyon nem szeretem, ha nem én irányítom a történéseket, de ezen a napon teljesen el tudtam engedni az irányítás mániámat, mert tudtam, hogy Te ott vagy és mindent kézben tartasz. Én már többször is mondtam, hogy Gergő, Te vagy a legjobb, de ezt komolyan így gondoljuk mindketten és jó szívvel fogunk ajánlani más pároknak is 🙂 Sok sikert a további munkáidhoz!

Bea és Tamás

 

Kedves Gergő!

Még egyszer nagyon köszönjük szépen, hogy ilyen jól levezényelted az esküvőnket. Mindenre találtál megoldást, ha kellett, akkor indítottad be a bulit, amikor szükség volt rá. Az elejéén megijedtünk, hogy nem akar táncolni senki, de aztán kisebb feladatok után már mindenki jól érezte magát és szerintem nagyon jó lagzi lett belőle. Szerintünk mindenkivel megtaláltad a közös hangot, levetted a vállunkról a terhet azzal, hogy a háttérből irányítottad a dolgokat és nekünk tényleg az volt a dolgunk, hogy felszabadultan érezzük jól magunkat az esküvőn. Szuper volt az egész, nem is kívánhattunk volna jobb esküvőt 🙂 Téged pedig bátran ajánlunk majd ceremóniamesternek, ha ismerőseinknek lesz esküvője. 🙂

Detti és Milán

 

Első találkozásunkkor eldöntöttük, hogy Gergővel szeretnénk dolgozni. Jó volt, hogy értette, hogy nem szeretnénk ciki feladatokat, sem magunknak sem a vendégeknek, sem olyat ami “kötelező”. Ő még nem tudta, de mi már rég összekacsintottunk, hogy szeretnénk, ha ő lenne a ceremóniamesterünk.

A szervezés során is nagyon-nagyon sokat segített, mi nem kértünk fel esküvőszervezőt, és sok kérdésünk volt a programokkal kapcsolatban. Gergő segített ezeket beosztani és minden kérdésünkre válaszolt, olyan szempontokra is rávilágított, melyek nekünk nem jutottak eszünkbe, viszont neki volt benne tapasztalata. Ezután következett még csak az esküvőnk napja, ahol szintén rengeteget segített, hogy minden gördülékenyen menjen és ment is. A szertartás és a buli alatt is nagyon figyelt ránk és a vendégekre. Ezeket a sorokat a saját tapasztalatunk és a vendégek visszajelzése alapján írom, sokan kiemelték Gergőt, hogy nagyon figyelmes volt, s mi is nagyon meg voltunk elégedve.

Gergő a ceremónia mestere volt! Köszönjük!

Kopácsi-Péter Dorka és Kopácsi Ádám

 

Szia Gergő!

Szerintünk nagyon jól sikerült az esküvő, voltak kisebb bakik, de a visszajelzések alapján ez a legtöbb embernek nem esett le 🙂 Mindketten úgy gondoljuk, hogy jó ötlet volt Téged megbízni a ceremóniamesteri feladatokkal. Megnyugtató volt tudni, hogy kézben tartasz mindent, ráadásul bármi volt, nem ragaszkodtál mereven a forgatókönyvhöz, az volt a fő szempont Neked is hogy a lehető legjobban menjenek a dolgok. 🙂 Köszönjük a rengeteg segítséget és biztatást, valamint a jókívánságokat is. További sok sikert és minden jót kívánunk!

Eszti és Peti

 

Szia Gergő!

Amikor ceremóniamestert kerestünk, az volt az elsődleges cél, hogy olyan illetőt találjunk, aki megkönnyíti a szervezést, kezében tartja a szálakat, vezényli az eseményeket és ha kell, helyettünk irányítja a szolgáltatókat. Olyan személyiséget szerettünk volna, aki tapasztalt, precíz, előrelátó, intelligens, kellemes a modora és a fellépése, de a legfontosabb mégis az volt, hogy értse a viccet, hiszen Petivel mi egy elég közvetlen, őszinteségen és humoron alapuló kommunikációs térben létezünk. 🙂

Te minden kritériumunknak megfeleltél, már az esküvő előtti találkozókon is rengeteget segítettél a nagy nap részleteinek kidolgozásában, aznap pedig abszolút kifogástalanul vettél minden akadályt. Felkészült voltál, pont annyit szerepeltél, amennyi indokolt volt és mindent megoldottál, amire csak kértünk.
Talán kívülről nem is látszik, mennyire nagy szerepe van egy ceremóniamesternek, de pont ebben mutatkozik meg egy jó szakember: az aznap problémamentesen és gördülékenyen haladó események jelzik, hogy a korábban belefektetett előzetes szervezés, felkészülés és az aznapi háttérmunka mind mennyiségében és minőségében profihoz méltó. Nekem fontos volt, hogy aznap már ne kelljen semmilyen technikai részlettel foglalkoznom, hanem nélkülem, nélkülünk is minden menjen, ne tőlünk kérdezgessék, hogy és akkor Évikém, mikor lehet odaadni az ajándékokat, hova tegyük a csokrot, hogyan oldjuk meg ezt vagy azt, lesz-e menyasszonytánc, honnan kérhetnénk plusz egy akármit, nem gond-e, ha…, szóval hogy nekem már ne kelljen semmivel foglalkozni csak az újdonsült férjemmel, a vendégeinkkel és hogy minél felszabadultabban élhessek meg minden szép pillanatot.

Végül pontosan ezt kaptuk, Te mind előzetesen, mind aznap ott vettél le rólunk mindenféle nyűgöt, ahol csak tudtál. Egy ilyen szétszórt, következetlen és feledékeny jellemű menyasszonynak,mint én, nagyon biztonságos érzés volt tudni, hogy van valaki, aki helyettem is tudja, mi után mi következik, aki megbízhatóan intézkedik a nevünkben és akihez fordulhatok bármilyen óhajjal-sóhajjal. Mi végül fantasztikusan jól éreztük magunkat és ebben meghatározó szereped volt neked is! 🙂
Egy szó, mint száz, nagyon szerettük, hogy ott voltál és reméljük, egy olyan munkanapként emlékszel vissza erre, amin azért neked is jutott a jókedvből 🙂 Köszi, Gergő! 🙂 <3

Évi és Peti

 

Gergővel kezdetektől fogva nagyon jó volt együtt dolgozni, jó humorával és profi hozzáállásával gördülékenyen kézben tartotta az esküvőnket. Násznépünk is dicsérte, mindig mennyire jókor és pont megfelelő minőségben és mennyiségben vette magához a szót. Volt, aki azt hitte, közeli ismerősünk Gergő, hogy ilyen közvetlen hangvételben tudott rólunk beszélni. Teljesen elengedhettük magunkat, a lagzink alatt, nem kellett egy percig sem aggódni vagy agyalni, hogy mikor és mi következik. Hálásak vagyunk neki. 🙂

Flóra és Zoli

 

Szia Gergő!

Nagyon örülünk, hogy megismertünk, mert nem csalódtunk benned és személyedben egy nagyon korrekt, barátságos és profi embert ismertünk meg. Még a vártnál is jobban sikerült az este (szerintem) és nem csak az este, hanem az egész nap. Akivel eddig beszéltünk mindenki csak pozitívumokat tudott mondani és volt olyan is, aki egyenesen azt állította, hogy ilyen jó esküvőn még nem is volt. Még egyszer köszönünk mindent és ha kérnek tőlünk ceremóniamester ajánlást, nyugodt lelkiismerettel fogunk ajánlani téged.

Ildi és Gábor

 

Kedves Gergő!

Szeretnénk Neked megköszönni azt, hogy már az esküvőnk előtt is végig nagyon segítőkész, lelkiismeretes és alaposan felkészült voltál. Akárcsak a Nagy Napunkon. Szinte minden az általad készített forgatókönyv szerint alakult. A rajtunk kívül álló, váratlan kis, problémás szituációkat is nagy rutinnal és rugalmassággal kezelted, így abból a vendégeink semmit sem vettek észre. Sokszor kérés nélkül is a nagy segítségünkre voltál, olyan helyzetekben is, amivel picit megtévesztetted a többieket, miközben biztosítottad a jó hangulatot: páran ugyanis megkérdezték, hogy Te is a baráti társaságunkhoz tartozol? Sok szeretettel ajánlunk Téged esküvő előtt álló Pároknak! Még egyszer köszönünk mindent!

Orsi és Ádám

 

Szia Gergő!

Mi teljesen meg vagyunk Veled elégedve. Nagyon szimpatikus volt a hozzáállásod, a lelkesedésed, kreativitásod, bármikor válaszra és tanácsra készen álltál, aznap mindenre figyeltél, kommunikáltad felénk és a szolgáltatók felé, ha bármi közbe jött és hogy nem csak számunkra tetted interaktívvá az estét, hanem a násznép tagjai is különféle szerepekhez juthattak. Amit mindenképp kiemelnénk, hogy külön alkalmazkodtál a repülős munkánkhoz, ahhoz igazítottad a vacsora előtti beszédet, a játék története pedig fergeteges lett! 🙂

Utólag se választanánk mást és bárkinek szívesen ajánlanánk Téged! Mi köszönjük, hogy segítettél felejthetetlenné tenni számunkra az estét és hogy levetted az aznapi terheket a vállunkról és további még sok-sok ilyen fantasztikus esküvőt kívánunk Neked!

Réka és Peti

 

Szia Gergő!

Először is nagyon köszönünk mindent Neked! Egész délelőtt azt vártuk, hogy megérkezz és átvedd az irányítást. A megbeszélések után biztosak voltunk benne, hogy minden jó lesz, és nem csalódtunk a nagy napon. Remek hangulatot csináltál, kézben tartottad a dolgokat, levettél minden szervezési feladatot a vállunkról. Jó ritmusban jött minden programelem, épp csak bólintanunk kellett, a többit rád bízhattuk. A násznép terelése is kiváló volt, kedvesen, lazán, határozottan mozgattad az embereket, mindenki tudta, mikor, mi következik. Minden házasulandó barátunknak ajánlani fogunk! Köszönjük még egyszer!

Rita és Gyuri

 

Kedves Gergő!

Nagyon hálásak vagyunk, hogy annak idején a sors „összehozott” veled. Szinte az első perctől éreztük, hogy Veled szívesen dolgoznánk együtt a Nagy Napon. Nemcsak a profizmusoddal, de a hihetetlen laza és jófej stílusoddal vettél le minket a lábunkról. A készülődés során is folyton meggyőztél minket arról, hogy jól döntöttünk. Bármikor beszéltünk vagy leveleztünk, mindig arra gondoltunk, hogy mennyire imádunk téged, hiszen végtelenül türelmes, rugalmas és megbízható szakemberrel volt dolgunk.  Amikor elérkezett a Nagy Nap sokkal nyugodtabbak voltunk, mert tudtuk, hogy TE ott leszel és intézel mindent. Valahogy nem kellett azon aggódnunk, hogy a vendégek mindenről tudjanak, és jól érezzék magukat. Bármiről beszéltünk, nem kellett kétszer megkérni, elmondani és a váratlan helyzeteket is kiválóan kezelted. (Pl. amikor elment a zene a slide show alatt :D)

Kivétel nélkül mindenkitől azt a visszajelzést kaptuk, hogy mennyire jófej, közvetlen és ügyes vagy. Az pedig külön extra, hogy a szolgáltató csapat többi tagjával is igen jól kijöttél. Összességében mindannyian nagyon jól éreztük magunkat és örülök, hogy egy laza már-már baráti kapcsolat alakult ki közöttünk. Még egyszer nagyon köszönjük, hogy életünk legszebb napját segítettél a lehető legtökéletesebbre alakítani. <3  Mindenkinek ilyen király ceremóniamestert kívánunk!

Timi és Dani

 

Gergő volt az első és utolsó ceremóniamester, akivel találkoztunk, ugyanis az első találkozó alkalmával azonnali volt a szimpátia. Kellő talpraesettséggel és humorral fogadta a vőlegény minden szurkálódását és keresztkérdését. Az esküvőnk napján már alig vártam, hogy megérkezzen, mert egészen addig azon aggódtam, hogy amíg én és a párom készülődünk, senki nem tartja kézben a dolgokat, de aztán pontosan érkezett és derűs hozzáállásával azonnal eloszlatta a felhőket és végre megnyugodhattam.

Az nap folyamán minden kézben tartott, nekünk semmi más dolgunk nem volt, mint élvezni a nagy napunkat. A munkáját profin és rutinosan végezte el, mindenre odafigyelt. Ránk is, nagyon jól eső volt, hogy közvetlenségének hála nem azt éreztünk, hogy ő egy szolgáltató, hanem inkább egy cinkostárs, aki segít, hogy életünk nagy dobását véghez vigyük. Sikeres volt a küldetés! 🙂

Köszönjük még egyszer, hogy munkáddal emelted az esküvőnk színvonalát és gördülékennyé tetted a nagy napunkat. Kívánunk további jó munkát és jó egészséget.

Vivien és Szabolcs

 

Kedves Gergő!

Nagy köszönettel, és hálával tartozunk neked, amiért ezt a fantasztikus napot segítettél nekünk összehozni és hogy végig mellettünk voltál a Nagy Napon! Fantasztikusan éreztük magunkat, minden úgy alakult, ahogy szerettük volna, öröm volt látni, hogy mindenki – legyen családtag, vagy barát – velünk ünnepel és jól érzi magát az esküvőnkön. Ha újrakezdhetnénk, mindent ugyanígy csinálnánk, és ugyanezzel a csapattal szerveznénk az esküvőnket, élükön Veled! 🙂 Csak magamat tudom ismételni – hatalmas köszönet neked mindenért, a segítséged nélkül nem lett volna ilyen szuper! <3

További jó munkát, sok sikeres és boldog esküvőt kívánunk, valamint minden jót neked a magánéletben is!

A Fábry házaspár 🙂 

 

Szia Gergő!

Mi nagyon-nagyon jól érzetük magunkat, ha tehetnénk, bármikor újra kezdenénk az egészet, mert annyira jó volt. Mindkettőnk nevében mondhatom, hogy nem remélhettünk ennél szebb, jobb esküvőt…

Nem stresszeltük túl a dolgot, és azt hiszem ebben te nagy segítségünkre voltál. Látszott, hogy tapasztalt vagy, hihetetlenül profin intéztél mindent. 🙂 A násznépből többen is kiemelték – köztük az örömanyák és örömapák is, hogy hihetetlenül szimpatikus és közvetlen vagy, nálad jobbat nem választhattunk volna. Azt gondolom, hogy a személyiségünkhöz és az egész esküvő hangulatához is tökéletesen passzoltál. 🙂 Szóval bármikor, bárkinek sok szeretettel fogunk ajánlani téged 🙂

Andi és Tamás

 

Szia Gergő!

Iszonyatosan jól és felszabadultan éreztük magunkat! Tudod, én nagyon izgultam az esküvő miatt, főleg a menyasszonytánc miatt, de ahogy megérkeztem a templomba végtelen nyugalom töltött el. Ennek egyik fő oka, hogy már ott is érezhettük, hogy mindent kézben tartasz és maximálisan segítesz bennünket. Előtte nap azt mondta nekünk a pap, hogy a templomi szertartás legbonyolultabb része a bevonulás, mert azt nem tudja koordinálni. Ezzel jól bele is ültette  fülembe a bogarat és izgultam is olyan apróságok miatt, hogy tudjuk-e például mikor kell elindulnunk. De Te tényleg az elejétől a végéig mellettünk álltál és bármilyen kérdés/kérés/probléma merült fel olyan gyorsan intézkedtél, hogy mi ebből nem is érzékeltünk semmit. Nem csak CM-ünk voltál, hanem a barátunk is akivel igazán jól éreztük magunkat! Nagyon örülünk,hogy Rád találtunk és Te voltál a Ceremóniamesterünk! A szüleink/rokonaink/vendégeink is áradoztak a profizmusodról, közvetlenségedről. Kívánjuk, hogy sok párnak szerezz még annyi gondtalan percet a nagy napon, mint nekünk! 🙂

Betti és Tomi

 

Kedves Gergő!

Volt néhány kevésbé kiszámítható pont az esküvőnkön, de Te is minden ilyen helyzetre nagyon rugalmasan, megoldásra készen és lazán reagáltál. Ez minket is mindig megnyugtatott.  Ahogy beszélgettünk a vendégekkel, nagyon sokan külön kiemeltek Téged, hogy mennyire tökéletesen alkalmazkodsz a helyzetekhez, a násznéphez és persze hozzánk. Látták ők is, hogy nagyon egy húron pendülünk Veled, de valószínűleg Te is már az elejétől érezted, hogy – ahogy a párom, Gergő fogalmazta meg  – “az életünket is Rád bíztuk volna”. Szóval, mindent összegezve Gergő, csak így tovább, mi keresve sem találhattunk volna Nálad jobb ceremóniamestert, mi 120%-ig elégedettek vagyunk. És nagyon köszönjük Neked, hogy velünk voltál és ilyen sokat segítettél. Kívánjuk, hogy még sok-sok párnak okozz olyan megnyugvást a nagy napjukon, amit nekünk okoztál. 🙂

Nagyon köszönünk Neked még egyszer mindent, és ígérjük, hogy ajánlani fogunk Téged, ha bárki a rokoni, vagy baráti körből CM-et keres majd. Nagyon-nagyon sok sikert kívánunk! Örömmel fogunk mindig az esküvőnkre emlékezni, és ebben Neked is nagy szereped van! 🙂

Orsi és Gergő

 

Szia Gergő!

Nagyon jól éreztük magunkat! Tökéletes nap volt, minden összeállt. A fotós és a videós is jófejek voltak, jó volt velük, nem feszengtünk. Zenekarral és a vendéglátókkal is meg voltunk elégedve és nem csak mi, hanem mindenki. Hát Te meg aztán zseniális voltál!:) Mosoly, pozitív kisugárzás, határozott fellépés, elegancia, természetesség! Tökéletesen összefogtad a dolgokat. Nagyon örülünk, hogy te voltál a ceremóniamesterünk, mert nyugodtak voltunk végig. Pont akkor szóltál, úgy és annyit, amennyit kellett. Úgyhogy büszkék voltunk, hogy ilyen CM-ünk van és nem izgultam, amikor Te “szerepeltél” mert mindent szuperül levezényeltél! A vendégek is dicsértek, hasonló véleményen voltak. Úgyhogy Gergő, nagyon nagyon nagyon köszönjük!!! Kár, hogy vége lett, hiányzik az a nap:)

Betti és Peti

 

Kedves Gergő!

Nekünk nagyon nagy élmény volt az esküvő, nem is reméltük, hogy ennyire jól fog sikerülni. Nagyon elégedettek vagyunk, mert azt láttunk, hogy mindenki jól érezte magát, és ez nekünk nagyon fontos volt. És persze mi is jól mulattunk. Onnantól, hogy túl voltunk a szertartáson, már igazán felszabadultunk.

Valóban nagyon sok munkánk volt ebben a napban, de az, hogy ennyire jól sikerült, nem csak a mi érdemünk. Mi minden szolgáltatóval elégedettek voltunk. Az étteremben nagyon figyelmesek voltak, és úgy hallottuk, az ételek is jók voltak :-). A DJ pörgette a bulit, de a násznépnek is hálásak vagyunk, hogy szívesen táncoltak. A fotósunkkal nagyon jó hangulatú volt a közös munka, és várjuk már a képeket. Te is nagyon ügyesen koordináltad a dolgokat, sok terhet levettél a vállunkról. Nem győztük egymásnak mondani, hogy milyen jó választás voltál! Külön dicséret jár Neked azért, mert az előkészületek alatt is foglalkoztál velünk, ha valami hiányzott segítettél. Nagyon lelkiismeretesen dolgozol, és ez sajnos ritka a mai világban. Köszönünk mindent:

Eszter és Bálint

 

Szia Gergő!

Bár lassan már 2 hónapja volt az esküvőnk, de még mindig van, hogy az elejétől a végéig el kell mesélnem az egészet, amit persze nagyon szívesen teszek. Van olyan, aki még csak most áll a nagy nap előtt, és nekik tiszta szívből ajánlottalak. Ha még egyszer tarthatnánk az esküvőnket, akkor is azt szeretném, hogy Te légy a ceremóniamesterünk! 🙂 Szeretném ezúton is még egyszer megköszönni azt a sok-sok segítséget és hátteret, amit nyújtottál nekünk! Imádtam, hogy egy idő után szinte közülünk voltál egy, és egy percig sem aggódtam, mert tudtam, hogy számíthatok Rád! Remélem, hogy egyszer a Te nagy napod is legalább annyira jól sikerül, mint amennyire a mienk! 🙂 Minden jót kívánunk Neked!

Edina és Gergő

 

Kedves Gergő!

Ahogy rögtön a lagzi után is mondtuk, ez a rendezvény nélküled nem jöhetett volna létre! Na jó, talán igen, de akkor biztosan nem lett volna ennyire vidám, felszabadult és gördülékeny 🙂 Köszönjük, hogy velünk voltál ezen a napon, ha elölről kellene kezdeni, akkor is ugyanígy csinálnánk mindent 🙂 Külön öröm volt számunkra, hogy azonnal megtaláltad a közös hangot a násznéppel (nem utolsó sorban az örömapával 🙂 ) és mindenki számára nagyon szimpatikus módon terelgettél minket egész este. Még a hirtelen áramszünet sem tudta megtörni a lendületet és a fergeteges hangulatot 🙂 Kívánunk neked további hasonló sikereket, biztosak vagyunk benne, hogy minden téged megbízó pár számára maradandó élménnyé fogod varázsolni a nagy napot. A mi ajánlásunkra biztosan számíthatsz 🙂 Köszönettel:

Dia és Dávid

 

Szia Gergő!

Most, hogy kezdünk felocsúdni ez után a csodálatos nap után, és jóformán mindenkivel sikerült megbeszélnünk az élményeket, arra jutottunk, hogy az esküvőnk még annál is jobban sikerült, mint álmainkban gondoltuk! Valahogy úgy tudtuk megfogalmazni, hogy pont olyan volt, mint amilyennek a mi esküvőnknek lennie kellett! Nem izgultunk túlságosan, tudtuk élvezni minden pillanatát, a vendégsereg többsége is odatette magát, a szolgáltatók pedig kifogástalanok voltak! Számos vendégünk jegyezte meg nekünk, hogy érződik az esküvőn a személyiségünk, a szerelmünk és a hihetetlen odafigyelés. :))) Többen azt mondták, hogy hihetetlenül komplettnek, kerek egésznek érezték az egészet a dekortól egészen a szervezésig. Egyszóval tökéletesen elégedettek voltunk mindennel! Hálásan köszönjük a munkádat! Azt a rendkívüli lelkiismeretességet és odafigyelést, amit végig tanúsítottál! Köszönjük, hogy még a legapróbb részletekre is figyeltél, ezzel nagyon sok terhet vettél le a vállunkról, egyetlen pillanatra sem kellett aggódnunk! Nagyon jól esett, hogy a kéréseinket mindenek elé helyezted az este folyamán, és tényleg minden rólunk szólt és úgy történt, ahogy azt mi szerettük volna. Külön köszönjük, hogy ha kellett, „szembe szálltál” a rokonainkkal is. 😉 Mindenkinek ilyen lelkiismeretes és jófej ceremóniamestert kívánunk! :)))

Kívánjuk, hogy a továbbiakban is ilyen lelkesedéssel és odafigyeléssel tudd végezni a hivatásod, és hogy a miénknél rosszabb esküvőben sose legyen részed! 😉

Nóri és Balu

 

Szia Gergő!

Először is nagyon köszönjük a munkádat és nagyon örülünk, hogy Téged választottunk.  Nagyon jó volt, hogy az esküvő előtt két alkalommal is találkoztunk, így egy kicsit jobban megismertük egymást és átbeszélhettünk minden apró részletet az esküvővel kapcsolatban. Már itt tudtuk, hogy jól választottunk és tényleg minden nagyon gördülékenyen ment a nagy napon. Nekünk tényleg nem kellett semmivel sem foglalkoznunk, csak élvezni, ahogy történnek az események. Ha kellett a háttérben intézkedtél, ha kellett csináltad a hangulatot és végül annyira kerek lett az egész, hogy utólag sem csinálnánk semmit másképp és boldogan emlékezünk vissza erre a napra. Bátran ajánlunk ismerősöknek is. Még egyszer köszönjük és további sok sikert kívánunk Neked!

Dóri és Dávid

 

Szia Gergő!

Szeretnénk még egyszer megköszönni a sok segítséget, amit nyújtottál nekünk. Az első találkozásunknál tudtuk, hogy nagyon tudod a dolgod és mi teljesen rád is bíztuk magunk, tudtuk, hogy már nem is kell aggódnunk, mert ott leszel és mindent rendezni fogsz 🙂 jó döntés volt 🙂 most is így döntenénk, téged választanánk ceremóniamesterünknek 🙂 Nagyon örültünk annak, hogy az esküvőn minden a megbeszélt forgatókönyv szerint zajlott. Bátran ajánlunk minden párnak! További sok sikert kívánunk Neked!

Kata és Attila

 

Szia Gergő! 🙂

Az esküvővel kapcsolatban a legjobb döntéseink közé tartozik, hogy Téged választottunk ceremóniamesternek. Nagyon nagy segítség volt, hogy a nagy napon rengeteg terhet levettél a vállunkról, abszolút profin irányítottad az eseményeket, pont annyira voltál jelen, amennyire kellett, és nem estél akkor sem kétségbe, mikor családunk vicces tagjai néhány pohár bátorság legurítása után, a megbeszélteknek ellentmondva, orvul elrabolták a menyasszonyt (annak ellenére, hogy ez nem volt betervezve 🙂 ). Összességében nagyon hálásak vagyunk Neked, és mindenképpen Téged fogunk ajánlani egy esetleges esküvő kapcsán az ismeretségi körünkben! 🙂

Zsófi és Gergő

 

Kedves Gergő!

Ha újrakezdhetném az esküvőnk szervezését, sok mindent máshogy csinálnék, de a Te felkérésed biztosan az első dolgom lenne. Nagyon távol áll tőlünk a hagyományos, egész este tájszólással viccelődő, tojás görgetős játékokat levezénylő vőfély, de a mi családunk ehhez szokott és egy esküvő valahol szerintünk is ettől az igazi. Nem tudtuk, hogy ezt így, lazán és fiatalosan, de ezeket a hagyományokat mégsem teljesen elhagyva is lehet, tojások nélkül persze… 🙂 Semmi betanult, unalmas szöveget nem hallottunk, az egész estét humorosan, könnyedén vitted végig. A családunk és barátaink is sokan megjegyezték nekünk, hogy mennyire jól választottunk, még a nagyszülők is megkérdezték, hogy “ezt a Gergő gyereket meg honnan szedtétek? Nagyon jó fej!”. Külön köszönöm azt, ahogyan irányítottad a szolgáltatókat (itt említeném meg, hogy az általad ajánlott DJ is remek volt). Örültünk neki, hogy velünk voltál és végül olyan jól sikerült minden, hogy azt mondhatjuk, ez volt életünk egyik legboldogabb napja. Köszönünk mindent!

Gabcsi és Peti

 

Elsősorban igazi profi. Már az első találkozásnál is látszott mennyire otthon van a dolgában. A másik a hihetetlen kedvesség és odafigyelés. Amikor a mi tudásunk vagy szervezésünk elérte a határait, akkor segített hozzáadni a tapasztalatait, rendbe szedni a mi elképzeléseinket. Így tettük össze együtt az egész esküvő menetét. Az összes szolgáltatóval való együttműködése is példás, sok mindenről nem is tudtunk, amit ő előre szervezett. Amikor odaért az este csak annyit tapasztaltunk, hogy minden a helyén van. A násznépet is nagy figyelemmel kezelte, terelte. Összességében levette a terhet a vállunkról, nem kellett aggódnunk semmi miatt, csak élvezni azt, amiben éppen voltunk. Köszönjük Gergő! Üdv:

Barna és Ildikó

 

Kedves Gergő!

Először is szeretnénk nagyon megköszönni mindent, mert nagyszerűen sikerült a nagy napunk és ez nagyban Neked volt köszönhető!

Már az előkészületeknél rengeteg ötlettel és jó tanáccsal szolgáltál nekünk, nem hagytad, hogy elvesszünk a szervezésnél. A forgatókönyv praktikus, ugyanakkor szórakoztató lett, a végeredmény pedig zseniális. Bár voltak apróbb „baleseteink”, mint az otthon hagyott dobócsokor, vagy harisnyakötő, de minden szituációhoz könnyen és gyorsan alkalmazkodtál, hogy nehogy fennakadás legyen, és ezért nem is lett. Tudom, hogy néha nem volt könnyű velünk, de Te végig türelmesen és segítőkészen álltál hozzánk.

Nagyszerűen tudtunk együtt dolgozni. Az események levezénylése példaértékű volt, mindenki csak jókat mondott Rólad. Minden vendégünk nagyon meg volt elégedve mindennel és nagyon jól érezték magukat. Kézben tartottál mindent, mégsem vetted át a főszerepet és nem uralkodtál el rajtunk. Mindenkinek csak ajánlani fogunk! Köszönjük, hogy életünk egyik legszebb napja tökéletesen sikerült!

Bori és Balázs

 

Szia Gergő!

Nagyon szépen köszönjük a segítséget, mind az előkészületekben, mid a nagy napon! 🙂 Nagy segítség voltál számunkra! Kár lett volna kihagyni 🙂 A vendégek közül volt, aki megkérdezte, hogy melyikünk barátja vagy (annyira személyre szabott volt, mintha régóta ismernél minket). A vendégek részéről is csak pozitívat hallottunk 🙂 Nekem sokat jelentett, hogy nem kellett aggódnom az esküvő miatt! Minden úgy alakult, ahogy szerettük volna (kivéve az esőt 🙂 )

Noémi és Tomi

 

Kedves Gergő!

Az esküvőnk napja számomra tökéletes volt. John is nagyon jól érezte magát. Nem emlékszem, hogy bármikor kis koromban az esküvőmről álmodoztam volna, de szerintem, ha úgy tettem is volna, akkor sem sikerült volna ilyen jól… 🙂

Az elmúlt hónapok – szervezés alatt megfogalmazódott bennem, miért is szeretnék és milyen esküvőt. Azt szerettem volna, hogy a családunkat, barátainkat vendégül lássuk, hogy adhassunk nekik egy szép emléket, egy jó vacsorát, kis ajándékot azért, mert annyira sokat köszönhetünk nekik. Nélkülük nem lennénk itt… És ez sikerült…Jó volt látni a szüleimet, az egész családot, barátokat, mindenkit, hogy önfeledten tudnak velünk ünnepelni, jó érezni a támogatást…

Tőled és ahogy mondtad, minden szolgáltatótól ezt éreztük – hogy velünk ünnepeltek, őszintén, önfeledten. Jó érzés volt, hogy együtt ünnepeltetek velünk! 🙂
A munkádért nagyon hálásak vagyunk – az előkészületek, az előzetes találkozó, az esküvő előtti hét, az aznapi energetikusságod, szuper volt! Őszintén szólva nem ment volna nélküled… Megnyugtató volt, hogy kézben tartottad a dolgokat! Egy barátnőm pár nappal később kérdezte, hogy “és a ceremóniamestert honnan ismeritek”, gondolván arra, hogy honnan vagyunk barátok!? Mondtam, hogy nem ismertük előzőleg… Teljesen meglepődött. 🙂 Na ezt írd meg a honlapodon! 🙂

Az az igazság, hogy nagyon örülök, hogy összehozott bennünket veled Laci (Antal László Photography). Sokáig gondolkoztunk, kell-e nekünk ceremóniamester! Még jó, hogy lett!!! 🙂 Nem lett volna semmi ilyen gördülékeny, átgondolt.

Üdvözlettel

Zsuzsi és John

 

Nagyon jó volt, hogy volt nekünk egy Gergőnk 🙂 Az első találkozótól fogva kedves, segítőkész és rugalmas volt. Nem tolta elénk laminált lapon a saját elképzeléseit, hanem figyelt ránk, meghallgatta a vágyainkat, igényeinket, és ezek mentén alakítottuk ki közösen a nap menetét. Ha kérdésünk, vagy aggályunk volt, bármikor felhívhattuk őt, mindig türelmesen válaszolt, ötletelt velünk.

Hatalmas segítség volt nekünk, hogy Gergő felvette és tartotta is a kapcsolatot a szolgáltatókkal, illetve hogy ügyesen és intelligensen végigvezényelte az egész esküvőt, kommunikált folyamatosan a násznéppel, bedobott egy játékot, ha úgy érezte jónak dinamikailag, így nekünk csak hátra kellett dőlnünk és élveznünk a mi napunkat. 🙂 Illetve hivatalosan is Gergőnek ítéljük a Legdiszkrétebb ceremóniamester címet, hiszen a mi meglepetés táncunk sem szivárgott ki idő előtt, de a nekünk szánt meglepetés programok is nagyon jól sültek el. 🙂 Szép napot és sok-sok ifjú párt a munkád során!

Anna és Dávid

 

Kedves Gergő!

Köszönjük szépen segítségedet! Úgy gondolom, hogy a ceremóniamester elengedhetetlen az esküvőn.

Több szempontból is:

  1. Tapasztalataival segít megírni a forgatókönyvet.
  2. A szolgáltatókat összefogja és segíti.
  3. A vendégeket koordinálja.
  4. Valójában neki köszönhető, hogy az esküvőn úgy és akkor történnek a dolgok, amikor történniük kell.
  5. Személyiségével emeli az esemény színvonalát.
  6. Tehermentesíti a párt a nagy napon.

Gergővel teljes mértékben meg voltunk elégedve, pontosan érezte milyen stílusra van szüksége a vendégseregnek. Mintha ő tartotta volna az “esküvő fonalát”, amire apránként “felfűzte” az eseményeket. (Ráadásul még az anyóssal is elbírt.) Teljes szívvel ajánljuk minden párnak! Köszönettel:

Dia és Iván

 

Szia Gergő!

Örülünk, hogy szerinted is jól sikerült a lagzi. Mi mindketten úgy érezzük, hogy szuper volt, minden a legnagyobb rendben zajlott és hatalmas buli kerekedett. Mivel ez volt a cél, maximálisan elégedettek vagyunk a munkáddal. Köszönünk szépen minden odafigyelést, segítséget, rugalmasságot. Nagyon precíz, ugyanakkor kellőképpen laza hozzáállásoddal igazán megkönnyítetted a dolgunkat. Üdv:

Petra és Dani

 

Last minute!

Gergővel való együttműködésünk története elég rövidre és pörgősre sikerült, de annál nagyobb sikerrel zárult 🙂 Ugyanis egy változás miatt last minute kerestünk ceremóniamestert, az esküvőnk hetének keddjén telefonáltunk és szerdáján találkoztunk Vele először, szombaton pedig már úgy vezényelte le az esküvőnket, mintha már hónapok óta együtt készültünk volna rá.

Nagyon örültünk, hogy ajánlás alapján eljutottunk Hozzád, a személyiséged, lendületed és mosolygós arcod nagyon beleillett a családi és baráti körünkbe 🙂 Nagyon tetszett, hogy már egyből az első telefonos egyeztetést követően elkezdtél intézkedni, felvetted a kapcsolatot a többi szolgáltatóval, és egyből kézbe vetted az ügyeket. Ugyanezt tetted az esküvőt követően is, megköszönted mindenkinek az együttműködést és visszajelzést adtál mindenkinek, így kell ezt csinálni.

A vendégeink és mi is úgy éreztük, hogy nagyon jól vezényelted a nap eseményeit, a szolgáltatók is pozitív visszajelzéseket adtak a munkádra, bátran ajánlunk Téged ! 🙂

Az imént visszaolvastuk a honlapodon található véleményeket a munkádról, és minden vélemény egytől-egyig igaz. Ahol kellett, előtérbe tetted magad, ahol kellett, visszahúzódtál, volt, mikor a bulit pörgetted, a vendégeket informáltad, a limbóbotot tartottad, és tettél még csomó mindent, amit mi észre sem vettünk, majd a buli végén rendezgettél-szervezgettél még egy keveset mint ceremóniamester.

 Gergő, hálásan köszönjük! 🙂

Helga és Andris

 

Gergő remekül összefogta a csapatot, aminek köszönhetjük, hogy az esküvőnk minden probléma nélkül zajlott. Kiváló kommunikáció, gyors reakció bármilyen megoldandó szituációra és maximális felkészültség! Ezek a fő jellemzői Gergő munkájának. Ezért bátran merjük és fogjuk ajánlani ismerőseinknek és barátainknak, ha CM-re lesz szükségük!

Monika és Zoli

 

Kedves Gergő!

Minden, de minden tökéletes volt, mi igazából ezt még el sem tudjuk hinni. Nagyon szeretnek minket odafent, és mindenki fantasztikus munkát végzett, hogy az esküvő ilyen csodálatosan sikerült. Semmit, de semmit nem csinálnánk másképpen. Mi is úgy éltük meg, hogy ez egy meseszép, csodás esküvő volt, és a vendégek is szuperlatívuszokban beszélnek. 🙂 Nagyon-nagyon boldogok vagyunk. 🙂

Minden egyes ember, aki ennek az esküvőnek a létrejöttében részt vett (virágos, dekoratőr, fodrász, kozmetikus, DJ, vendéglátók, anyakönyvvezető és természetesen Te), olyan jó és fantasztikus ember, hogy mi érezzük magunkat megtisztelve.

Nagyon köszönjük neked a szervezésben való sok segítséget, a folyamatos támogatást, különösen az utolsó napokban, és a helyszínen való kedves, lelkiismeretes munkádat. Kiváló munkát végeztél az esemény minden mozzanatában. Szeretnénk konstruktív kritikát megfogalmazni, mert az visz előre, de semmi apró negatívumot nem tudunk megemlíteni, részünkről minden több volt, mint tökéletes.

Sok-sok szeretettel gondolunk rád,

Nárcisz és Gábor

 

Kedves Leendő Házasok!

Sokáig mérlegeltük, vajon szükségünk van-e ceremóniamesterre, és ha igen kire. Végül a fotósunk ajánlotta azt a személyt, aki az ő esküvőjén is segédkezett. Így ismertük meg Gergőt. Gondoltuk találkozzunk, aztán majd meglátjuk. A szimpátia az első pár perc után kialakult. Le se tagadhatná, hogy a kommunikáció végig kísérte eddigi életét. Határozott és összeszedett volt, és ami nekem plusz pontot ért: nem akart meggyőzni róla, hogy nekünk szükségünk van rá. Elmondta nekünk, házasságkötésben első útjukat járóknak, hogy mire figyeljünk, és mit mérlegeljünk a döntéskor és ő miben tud a segítségünkre lenni. Már a 15. percben tudtuk, hogy fel fogjuk kérni, de azért még hagytuk legalább egy órát kibontakozni, hátha sikerül mégis elrettentsen valamivel. Nem sikerült, felkértük. 🙂

És nem bántuk meg. Gergővel hihetetlen jól lehet együtt dolgozni. Nagyon pontos, nagyon precíz, és ami sokszor ritka tulajdonság, alázatos. Olyan összhang alakult ki végül, hogy a délutáni 1 órás megbeszélések rend szerint 3 órásra duzzadtak és sokat nevettünk közben. Nem mondhatnánk, hogy merev lenne a stílusa 🙂 A nagy napra olyan jól elő volt készítve minden, olyan biztonságban éreztük a kezében az ütemterv koordinálását, hogy emiatt egy másodpercig sem fájt a fejünk. Tényleg teljesen átadhattuk magunkat az adott pillanatnak, átélve annak minden szépségét. Nagyon jól kezelt minden felmerült helyzetet is, (mert 80-100 önálló akarattal rendelkező embernél egy percig se gondoljátok, hogy nem lesznek váratlan helyzetek 🙂 )

Ahol kértük, hogy ő beszéljen, ott ő beszélt, ahol mi szerettünk volna, ott csak „megágyazott” nekünk. Tényleg minden az elképzeléseink szerint történt. A nagy nap után két dolgot sajnáltunk nagyon: Hogy ez a fantasztikus nap a hátunk mögött van, és hogy befejeződött a munka Gergővel is. Nagyon ritkán kerül az ember munkakapcsolatba olyan valakivel, akivel aztán a privát életben is szívesen töltene időt. Gergő ilyen ember. Nem tudom, hogy végül mellette döntötök-e, de egy beszélgetést mindenképpen ajánlok. Üljetek le vele, és ha szimpatikus, akkor ne habozzatok felkérni, a többiben nem fogtok csalódni ezt ígérhetjük. Hálás köszönettel:

Csilla és Gergő

 

Nagyon jó hangulatú ceremóniamester, aki mindenben segítőkész partnerünk volt. Bármilyen játék, program megszervezése nem jelentett akadályt. Szerintünk sokkal jobb választás egy vőfélynél. Igazán jól éreztük vele magunkat az esküvőn. Köszönettel:

Szilvi és Zoli

 

Szia Gergő!

Köszönjük mind az esküvői előkészületekben, mind az esküvőn végzett nagyszerű munkádat. Már az előkészületeknél, a forgatókönyv megírásánál sok olyan dologra hívtad fel a figyelmünket amire, mint „tudatlan” először házasulandók nem is gondoltunk, jó ötleteket kaptunk tőled. Maximálisan odafigyelve mindig az igényeinket tartottad szem előtt. Rugalmasan, mindig gyorsan reagáltál, ami megkönnyítette az előkészületi munkát és az esküvő lefolyását. Az esküvőn tökéletesen összefogtad, tájékoztattad és irányítottad a szolgáltatókat (zenekart, fotóst, videóst és a vendéglátókat) a vendégeket és a programokat. Végig figyeltél a részletekre, mindig a kellő pillanatban szólaltál meg és, ami számunkra fontos volt, hogy nem volt túl sok. A profi munkád igazolja a násznéptől és a szolgáltatóktól kapott sok pozitív visszajelzés is.

Lendületes, lelkes, barátságos, határozott személyiséged segített, hogy minden úgy sikerült a „nagy napunkon”, ahogy mi szerettük volna. Minden esküvőre készülő párnak bátran és szívesen ajánljuk, hogy téged válasszon ceremóniamesternek! Még egyszer hálás köszönet mindenért!

Borzási család avagy Annamária & AttilaKedves Gergő!

Nagyon, nagyon köszönjük esküvőnk szuper levezénylését! Csodás nap volt, meseszép és felejthetetlen, és ahhoz, hogy ilyen legyen, igazán kellett egy profi ceremóniamester is 🙂 Mi Gergőt csak ajánlani tudjuk! Többek között azért is, mert mi semmiképpen nem szerettünk volna esküvőnkre leves előtt-leves után, tánc előtt-tánc közben versikéket kiabáló, önmaga viccein nevetgélő vőfélyt, aki megpróbálja a násznépre ráerőltetni a maga kis megszokott tréfáit. Viszont azt tudtuk, hogy olyan emberre szükség van, aki a 120 fős násznépet az egész nap folyamán irányítja, aki koorodinálja a napot. És Gergő elképesztően jól csinálta ezt!!! Már előzetesen is elképesztő odafigyeléssel mérte fel igényeinket. Rengeteget segített az előkészületekben is, a esküvőnk napját pedig pont úgy vitte végig, ahogy mi azt megálmodtuk! Odafigyelve a násznépre, ha kellett szórakoztatott, ha kellett, háttérből, észrevétlenül irányította az eseményeket, ha kellett pörgette a bulit, ha kellett, velünk fotózkodott… Tökéletesen eltalálta az arányokat: mindig pont annyi volt, amennyi kellett, és pont akkor, amikor kellett 🙂

Nagyon köszönjük még egyszer!

Marika és LaciKedves Gergő!

Először is, ezer hála és köszönet minden munkádért az esküvőnkön. Többszörösen is nagy megkönnyebbülés voltál számunkra, elsődlegesen azért, mert fiatal vagy :), aztán azért mert laza :), továbbá hogy tényleg nem csináltál semmilyen falusias dolgot, de ami a legfontosabb, hogy hihetetlen jól levezényelted az egész esküvőt és hogy ennyire lested mindenki óhaját. Csakis pozitív visszajelzéseket kaptunk Rólad !!! Minden elismerésem a Tiéd.

Mondanám, hogy legközelebb is Téged kérünk fel, de remélem egyikünknek sem lesz legközelebb 🙂 De ajánlani mindenképp fogunk az tuti!!!

Zsu és Attila